Post by babumalila on Feb 28, 2022 16:04:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها طلا را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
این یک برنامه بسیار خوب است و من خوشحالم که گزینه های بیشتری نسبت به gacha club دارد. اما، من چند مشکل با آن دارم. وقتی میخواهید همه لباسها را روی شخصیت دیگری کپی کنید، ای کاش میتوانست بگوید "مطمئنی میخواهید این کار را انجام دهید؟ تعویض لباسهای *name's* روی لباس *name's* تغییر بزرگی ایجاد میکند و شما نمیتوانید این کار را انجام دهید؟ پس بگیر مطمئنی؟" زیرا بسیار مفید خواهد بود. اوه بله، و هنگامی که روی "تنظیم مجدد همه" کلیک می کنید، ممکن است یک هشدار برای آن باشد. لطفا و ممنون.
این یک بازی خوب است، اما به ندرت هیچ به روز رسانی وجود دارد، و هر بار که برنامه را باز می کنید، آن را یکسان می کند. اگر قرار بود حداقل هر 2 ماه یک بار به روز شود، من به آن 5 ستاره می دهم و بررسی خود را به روز می کنم. هیچ چیز جدیدی وجود ندارد و به نوعی خسته کننده می شود. اگر آیتم های بیشتری برای سفارشی کردن کاراکترهایم وجود داشته باشد، دوست دارم. ببخشید اگر در مورد این بررسی کمی گستاخانه به نظر میرسم، اما احساس میکنم اگر حداقل وجود داشته باشد و هر 2 ماه یکبار بهروزرسانی شود، بهتر آن را میخواهم. همچنین، من دوست دارم اگر ویژگی های بیشتری وجود داشته باشد، مانند ترسیم انتخاب لباس های خود. (البته با اعتدال.) همچنین از شما درخواست می کنم که سوابق خود را وارد کنید. من هر روز تمرین می کنم که یک کانال گاچا بسازم و همه oc های من کمی از هر رنگی دارند. من در حین ایجاد یک شخصیت و غیره واقعاً خسته می شوم، بنابراین لطفاً در آینده به روز رسانی های بیشتری ارائه دهید. همچنین میخواهم بگویم که اگر بازی را بهروزرسانی میکردید، شاید باگهای بسیار کمتری وجود داشته باشد.
بازی عملا عالی است. عالی کار می کند، هیچ اشکالی را تجربه نکرده ام، فضای زیادی برای خلاقیت می دهد. تنها مشکلی که الان دارم سانسور رنگ است. من از طرفداران پر و پا قرص پاستیل هستم و می توانم از نوعی از آنها استفاده کنم، اما دوست دارم پاستیل های پر جنب و جوش تر را با پاستیل های سبک تر ترکیب کنم. حتماً سانسور رنگ را حفظ کنید، اما به نظر من باید سایه اول صورتی و سایه دوم قرمز و زرد را بدون سانسور کنید. آن وقت واقعاً عالی خواهد بود.
من زندگی گاچا را کمی بهتر دوست دارم. این نسخه جدید کمی گیج کننده تر بود. هیچ چیز بدی نیست! من هنوز آن را توصیه می کنم!
iOS نیز راه اندازی شده است.
این برنامه واقعاً خوب است، اما رنگهای زیادی را از بین میبرند، مثل اینکه من در مورد گرمای گاچا میدانم و همه چیز بد است، اما مردم در حال یافتن راههایی هستند و کافی است که لونی در زندان است، فکر میکنم یا نزدیک به arest است، یک پیراهن صورتی روشن میخواهم که شبیه پوست باشد و من فکر میکنم بسیاری از مردم پوست صورتی نمیخواهند
کم یا بدون تبلیغات! اگر نمیدانید خودتان چه بپوشید، میتوانید انتخاب زیادی از لباسها برای OC و OC خود انتخاب کنید. حتی OCهای gachatuber! این بازی واقعا سرگرم کننده است و به شما این امکان را می دهد که خلاقیت خود را بیرون بگذارید! شما همچنین می توانید در این بازی با دشمنان مبارزه کنید! این بازی برای تمام سنین نیز دوستانه است! من به شدت توصیه می کنم.
狂野飆車8:極速凌雲-超好玩的擬真賽車遊戲 賽車遊戲 jjhb
Gacha Club Grand public deh
من لولم ۲۱:\
Gacha Club Edition Apk v1.1.0 برای اندروید [مینی گیمز]
برخی از بازیها وقتی بازی مشابه انجام میدهم و سعی میکنم کارت را برگردانم جواب نمیدهند، زمان تمام میشود. احتمالا بازی های دیگر و جاهای دیگر نیز.
چرا جدیدا وقتی میرم توش یه صفحه سیاه میاره بعد منو از برنامه پرت میکنه بیرون 😭من خیلی این بازیو دوس دارم 😭
خب میخواستم بگم ببخشید که یه مدت نبودم بسی حامله ام از امتحانات و مدارس کوفتی:
فکر می کنم این بازی بسیار سرگرم کننده است اما تنها مشکلی که دارم این است که بیشتر موها، لباس ها و چشم ها بیشتر دخترانه هستند.
️Gacha Club _ ilya.gacha.clab x ilya the wolf️ - نوتریکا
من عاشق شخصیتها هستم، اما حالت نبرد خشمگین است! من تقریباً در سطح 4 هستم، سپس من را از برنامه خارج می کند و وقتی به آن برمی گردم مانند سطح 2 است! من سعی نمی کنم مانند کارن به نظر برسم، اما وقتی برنامه را می بندید، کار شما ذخیره نمی شود! لطفاً بگویید این مفید است تا LUNI DEV آن را ببیند! من واقعاً می خواهم به سطح 5 برسم! من می دانم که او احتمالاً این قسمت را انجام نخواهد داد، اما حالت نبرد سخت است، بنابراین آیا می توانید به مردم اجازه دهید شخصیت ها را بدون سطح 5 وارد کنند و کاراکتر را صادر کنند؟
من داشتم سعی میکردم از کوکی run kingdom کوکی لتا درست کنم چون تو تبلتم نداره ولی وقتی داشتم قهوه ای میگرفتم نداشت!!!!!! اگر بخواهم در یوتیوب یک ویدیو کامل بسازم، تقریباً همه افرادی که گاچا را بازی می کنند انجام می دهم، این کار را انجام می دهم و متاسفم اگر بی ادبانه به نظر می رسد.
من عاشق برنامه هستم، من فقط 4 ستاره دادم، زیرا وقتی یک شخصیت می سازم و وقتی بازی خراب می شود، تمام شخصیت از بین می رود! لطفاً تاخیر و خرابی را برطرف کنید و آن را درست کنید تا مجبور نباشید با رفتن به صفحه عنوان (نه کاملاً خارج شوید) شخصیتی مانند زندگی گاچا را نجات دهید و سپس خارج شوید و به بازی بازگردید JUST برای ذخیره OC خود، لطفاً این را اصلاح کنید، بسیار کمک خواهد کرد!
Gacha Club Rekreacyjne ckq
Gacha Club Edition Apk دانلود نسخه 10.1 رایگان برای اندروید ...
توییتر \ Lunime در توییتر: "Attention iOS users! There is a ...
من برنامه را دوست دارم، اما آنقدر آزاردهنده است که وقتی برنامه را ترک میکنم یا یخ میزند و بسته میشود، وقتی برمیگردم، چیزهایی وجود ندارد. مثل اینکه 400 جم گرفتم و 3 واحد افسانه ای گرفتم و بازی بسته شد و وقتی برگشتم همه جواهرات و واحدهایم از بین رفتند. Lunime باید این مشکل را برطرف کند زیرا من مدام ocs و واحدها را از دست می دهم و مسخره می شود.
سه ستاره دادم چون اسم شخصیت یا کارکتر نیم بازی رو خراب میکنه و شخصیت ها رو پاک میکنه . لطفا اسم شخصیت یا کارکتر نیم رو از بازی پاک کنید . بازیه عالی هست
این یک بازی خوب است و همه چیز، اما زمانی که من "فضایی ندارم" وقتی هیچ برنامه دیگری ندارم، عجیب و غریب و پرگل می شود که قبلاً آن را انجام نداده بودم و احمقانه است و از آن متنفرم، لطفاً آن را اصلاح کنید و شاید دوباره از آن استفاده نکنم
برنامش عالیه اما نمیدونم چرا رو تبلتم نمیاد
Gacha Club Casual games gort
سلام چرا دانلود نمیشه لطفا یکی بهم بگه چه جوری دانلودش کنم ممنون میشم اگه هرکی بگه فالوش می کنم
هر بار که بازی می کنم حدود 10 یا 19 دقیقه بعد موهای کوچک آبی و زرد در هر جایی که شما شخصیت ها را می سازید ظاهر می شود. و من دوست دارم اگر این کار را متوقف کند، زیرا افراد دیگر دوست دارند این بازی را برای آن بازی کنند! و من دوست دارم اگر این کار را انجام نمی دهد تا بتوانم آن را بازی کنم!!!!
من بازیش رابلد نیستم اما اون شخصیت هاش را شبیه میراکلس کردم فکر کنم ندونید میراکلس چیه
ببخشید چطوری کار میکنه این بازی
دانلود Gun Club Armory 1.2.8 - بازی باشگاه تیراندازی اندروید + ...
🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️عالییییییییییییییی ولی نه زیاد😁
من حتی نمیتونم نام و کد رو وارد کنم چون فقط یخ زد و بعد صفحه سیاه هم شخصیتمو که ساختم به خاطرش از دست دادم 🤬 اگه بتونم 0 ستاره بدم شاید بکنم، اگه بتونم... به هر حال لطفا درستش کن وگرنه تو 1 ستاره می مونی، ای کاش 0 ستاره بود اما به هر حال نمی تونم انجامش بدم بله درستش کن لطفا
خیلی خوبه فقط ی مشکلی داره اونم اینه که جا زیاد نداره اوسی درست کنیم وگرنه عالیه من که راضیم
این بازی مورد علاقه من است، مدتی کار کرد اما اکنون مشکلات زیادی دارم. هر بار که برای ویرایش یک کاراکتر کلیک می کنم، خراب می شود و تمام پیشرفت های من حذف می شود. من یک سری انبار دارم و هیچ تاخیری ندارم. من نمی توانم این را درست کنم و واضح است که لونی حتی تلاش نمی کند! من همچنین دوست دارم از رنگ های زرد و صورتی پاستلی استفاده کنم. لطفا لونی بازی خود را اصلاح کنید، حداقل سعی کنید.
با نت میاره بالا:-|
به هر کسی اعتماد نکنیم ._. Gacha Club/tik Tok - صدادانلود
باشگاه گاچای من بدون هیچ دلیلی به تنظیم مجدد ادامه داد و من مدت زیادی را صرف تمام شخصیت هایم کردم، لطفاً راهی برای رفع این مشکل پیدا کنید تا شاید بتوانم آن را به پنج ستاره تغییر دهم.
app.
من این بازی را خیلی دوست دارم اما یک مشکل وجود دارد ... من رفتم بازی کنم اما بعد یک مشکل پیدا کردم؟ گفت باگ و فضای ذخیره سازی زیادی دارم. آیا این اتفاق برای کسی افتاده است؟ ویرایش: خطا هم گفته بود
بازی خوبی است، اما من شخصاً زندگی گاچا را بهتر دوست دارم.آیکون را در حال تغییر نگه می دارم، موهای جدید (حتی برای تنظیم آن)، وسایل جدید، رنگ های بیشتر، لباس های جدید، حتی ژست های جدید (عاشق چگونه سازماندهی شده است، مرحله جدید، راوی ها، حیوانات خانگی ، اساساً همه این موارد، به جز برخی از کاراکترهای موجود در آن. اما استفاده از آن بسیار دشوار است، دلیل تنظیم، عمدتاً نحوه سفارشی کردن کاراکتر. لطفا سفارشی سازی را آسان تر کنید.
من و خواهرم از این بازی لذت می بریم تنها مشکلی که با آن داریم این است که نمی توانیم رنگ پیراهن یا شلواری را که می خواهیم گاهی اوقات بدست آوریم زیرا نمی توانید رنگ آن را به رنگ پوست نزدیک کنید ما همچنین آرزو می کنیم که ژست ها و لباس های بیشتری وجود داشته باشد.
من این بازی را خیلی دوست دارم! مینی بازی ها سرگرم کننده هستند و برای ساخت آواتار واقعا خوب هستند!! تنها دلیلی که من 4 ستاره می دهم این است که این باگ جدید در بازی وجود دارد که در آن اگر بخواهم شخصیت خود را در استودیو یا شخصی سازی آواتار مشاهده کنم، وقتی سعی کنم بدون آن همه "ابزار" و "ببینم سیاه می شود. دکمه ها". به غیر از آن اشکال، بازی بسیار خوبی است! اما لطفا این را اصلاح کنید! من سعی کردم دستگاهم را مجددا راه اندازی کنم و باز هم کار نکرد و می ترسم حذف کنم نمی خواهم OC خود را از دست بدهم.
Gacha Club Santai htqc
چند روز کار کرد و بعد بازی متوقف شد، امروز خواستم بازی را باز کنم و صفحه 2 ساعت سیاه شد. سعی کردم دوباره همین مورد را حذف و نصب کنم
فیلم: اموزش ادیت :-: gacha club - ibis paint x / ویدیو کلیپ
Gacha Club یک بازی اندرویدی سرگرم کننده و جذاب است که توسط استودیوی بازی سازی Lunime ساخته شده است و می