Post by babumalila on Feb 28, 2022 15:42:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanki Online - PvP tank shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hacknúť všetky ▞▞▞
▞▞▞ Tanki Online - PvP tank shooter 2022 version ▞▞▞
Celkovo je to však skvelá hra na PC. V mobilnej verzii vážne neznášam ovládanie a pohyb fotoaparátu. AKTUALIZÁCIA: Ak by ste mohli pridať podporu ovládača klávesnice, bolo by to skvelé a hra by si určite zaslúžila 5 hviezdičiek.
Túto hru hrám už dlho a dosť sa zmenila. Urobilo sa veľa zbytočných aktualizácií, čo spôsobilo, že veľa hráčov hru opustilo. Stále sa mi páči myšlienka hry a teším sa na lepšie aktualizácie. Dobré by bolo, keby ste v mobilnej hre robili viac udalostí, ktoré by priniesli viac hráčov. A teším sa na PRO Battles v mobilnej verzii. Pokračujte v dobrej práci 👌
Najhoršie ovládanie, aké som kedy videl. A niekedy si neviem poradiť s mojím tankom
Prečo nemôžem aktualizovať aplikáciu? Potrebujem nejaké odpovede. Netrpezlivo som čakal na dokončenie výzvy a teraz aplikácia zrazu nefunguje!! Výzva sa dnes skončí... a už ju nebudem môcť dokončiť... Čas je vzácny yk!!
H dunks9.dbndusk
Je výborný Matúš Vrana
Wow
Na mobile za to ťažko hrá, ale na počítači super
Peter,
Najlepšia hra už ju hrám veľmi dlho a stale ma baví aj na pc
Hra mi nejde konkrétne mi nejde aktualizácia len jedna hviezdička
Ak nás necháte hodinu čakať, aby sme sa skutočne pripojili k hre, pravdepodobne by ste mali prísť s lepšou časovo náročnou mini hrou, ako je tic tac toe. Je to ako keby som hral proti plodu
Hra je zaujímavá, no načítavanie trvá tak dlho, hru hrám po takmer 1 hodine. Hra má aj nevýhodu, že keď spadne zlatá krabička, zastaví ma niečo ako neviditeľné silové pole. Ale keď sa berie zlatá krabička, priznám sa, že opäť pokračujem v pohybe. Online aktualizácia Tanki 2019 urobila hru najhoršou. Prosím, pozrite sa na túto záležitosť a urobte niečo lepšie!
Ahoj, môžem navrhnúť alebo požiadať o vylepšenie destabilizácie kola railgunu, ako je zvýšenie kritickej šance Pretože každý výstrel má vždy základný útok, myslím tým, že kritická šanca je nízka, takže pls buff/zvýšte kritickú šancu na destabilizáciu kolesa railgun
Samurai Flash Action kjw
Je to zábavné a nie je to také ťažké vyzdvihnúť, ale často vidím, ako hráči spamujú vylepšenia a myslím si, že by sa mali úplne odstrániť. Zatiaľ som mal dosť kryštálov, ale hral som len pár dní. Vežičky a trupy sú dosť vyvážené, ale stále je nepríjemné prehrávať, pretože nepriateľ používa veľa vylepšení. Kože sú väčšinou drahé, ale nie sú potrebné.
Tanki Online - PvP tank shooter Arcade nrs
Hra je sama o sebe dobrá, ale ako budete hrať, budete musieť hrať proti stále viac a viac kupujúcim. Ostatné hry poskytujú nákupy skinov v aplikácii, ale to nie je prípad tanki. Kupujúci dostávajú tovary, ktoré drasticky ovplyvňujú ich výkon, ale sú drahé, čo dáva zmysel, ale kupujúci ich zakaždým využívajú tisíce. Myslite na to, že musíte bojovať s protivníkom, ktorý má na vás dvojité poškodenie, dvojité brnenie, súpravu na opravu kedykoľvek chce, zrýchlite tank. Čím viac, tým viac lepší tank.
Hovorí, že potrebuje aktualizáciu, ale keď sa sem dostanem (obchod s hrami), nič sa mi nezobrazuje
Hrával som to veľa na PC a preniesol som svoj účet na mobil. Zdá sa, že by to hralo naozaj dobre, ale z nejakého dôvodu mám veľa problémov s gumičkou. Zdá sa, že veľa preskakuje snímky a je takmer nehrateľné. Dúfam, že toto je problém, ktorý bude čoskoro vyriešený, dúfam, že ho čoskoro budem môcť hrať.
Páči sa mi táto aplikácia, ale z niekoľkých dní sa jej zobrazuje aktualizácia a nemôžem ju aktualizovať z Google Play... skontrolujte pls
Je to super
Najhoršia hra odkedy nemôžem hrať, pretože tanki zabili servery v Holandsku
Páni, dnes to bola najhoršia aktualizácia v histórii tanki
Ahojte mam problem so zvukom Pomozeme mi, ze mi zaostava zvuk mam Lenovo k6 :-(
Ovládané je zlé!!!
Tanki Online – Multiplayer Panzer Aktion Arcade tlq
Dúfame, že pridáme arabský jazyk a opravíme zvuk
Prečo je možné novú aktualizáciu hry stiahnuť iba na chrome a podobne, ale nie v obchode Playstore a súbor hovorí, že by to mohlo poškodiť váš telefón a myslím si, že na tejto webovej lokalite bol sledovač IP, ktorý mi trvalo, prosím, pomôžte to nedovolí ja v hre
Spomenul som si na tie minulé časy, keď som hral tanki, ale teraz vo flashi. A príde HTML5, potom mobilná verzia a mobilná verzia zrazu spadne 😒 už má toho dosť.
NYC, ale mali by hodiť zlaté krabice mnohokrát v zápase
A tiež fajne to je
Nakoniec to opravíš a ide to normálne...
Ďalšia aktualizácia, ďalšia chyba, nemožno hrať kvôli aktualizácii, ktorá neexistuje...
Hrám veľa rokov a po niekoľkých rokoch aktualizácia pre hru nie je dobrá, nemíňam skutočné peniaze a ani to nebudem robiť, ale ľudia, ktorí na hru neminú skutočné peniaze, si nerobia srandu ,Som na úrovni capitan s mk5 a plánujem aj s capitan, ale oni majú mk7! Toto je zničiť hru a toto je zábava, urobte pre nás nejaký update (chcem len povedať, že hra je taká dobrá a budem hrať ďalšie roky😏) Môj tank : ADI_BITI
Milujem tieto hry a ďakujem za aktualizáciu. Po aktualizácii žiadam vývojára, potom moja Tesla nefunguje dobre. Tak čo mám robiť.
Prečo ta hra nie je aj na ios
Zábava, ale spôsob, ako zaplatiť za výhru. mobilná verzia je trochu zlá. Hodnotím to pre webovú verziu Upravené: Práve som znížil hviezdy bc Alternatívne hry povedali, že ppl, ktoré chcú podporiť hru platením, ale keď zaplatia, je to pre ppl, ktoré neplatia naozaj zlé! Zaplatil som 150 $ za túto hru, najhorší nápad môjho života, ktorý zaplatíte. zlepšíš sa. POTOM PPL LEN KÚPIŤ XT ZA SUPER NÍZKE LVLS NIE JE FÉR!!!! SÚ AKO SUPER BOHATÍ BECUZ ZA LIKE XT PLATIA 100 $! TÁTO HRA JE 1 000 000 000% VYPLATÍTE ZA VÝHRU! NEVIETE ANI HRAŤ.
Vždy sa to načítava, ani nemôžem hrať, pretože sa to stále načítava!
Aktualizácia hry pf je taká oneskorená
No, povedal by som bye bye tanki na dlhú dobu, pretože vždy, keď sa pokúsim vstúpiť do tejto hry, zobrazí sa správa "Ste odpojení od herných serverov". Aj keď môj internet je naozaj rýchly a stabilný. Myslím, že je to Božia vôľa, že už jednoducho nemôžem vstúpiť do tejto hry, možno mi Boh pomáha sústrediť sa viac na skutočný život, ako som pri tejto hre trávil veľa hodín. Takže chlapi, je čas odinštalovať túto hru a urobiť tú ťažkú a správnu vec a pokúsiť sa byť extrovertnejší 🤔🙏
Tanki Online - PvP tank shooter Arkaadmängud qztd
Nenávidím aktualizácie, pretože spôsobujú, že hra je oneskorenejšia posledné aktualizácie neboli schválené spoločnosťou Google až do 2 dní po nej
Hra nefunguje na žiadnom novom telefóne. Ak si ho stiahnem na akékoľvek zariadenie, môj účet vôbec nefunguje. 2 hviezdičky sú preto, že hra niekedy zaostáva. A áno, prečo ma zničíš, keď vstúpim do akejkoľvek bitky alebo keď som zničený, presunieš sa na iné miesto, keď mierne pohnem tankom, zničím sa. Toto je sakra......
Tankiho naozaj milujem! Ale nedávna aktualizácia predĺžila čas opätovného načítania pre Shaft až príliš! A strieľať trvá príliš dlho a ja skončím mŕtvy tak rýchlo! To je také otravné! opravte to prosím. Vďaka
Toto je dobrá hra
Čaute tanki devs, mám návrh, ale nielen na mobil, ale aj na PC, viete to prosím urobiť tak, aby ste pri respawne súpera nemohli škodiť jemu, ale ani nám? Pretože toľkokrát prehrávam súboje kvôli tomuto respawnovému mechanikovi, môžete tiež prosím znížiť ceny v obchode, pretože žijem vo Veľkej Británii a aby som si mohol kúpiť súpravu mk7, musím zaplatiť 65 GBB, čo je veľa peňazí, napríklad 90-100 $
Tanki Online - PvP tank shooter Žaid. automat. usd