Post by babumalila on Feb 28, 2022 15:39:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică monede infinite ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2022 version ▞▞▞
De 3 zile nu mai merge deloc
Joc de bani există două tipuri - monedele obișnuite și cristalele albastre. ... Dacă doriți să înșurubați în continuare monede sau bani în My Talking Tom
Frumos
Acest joc este foarte distractiv. Îmi place jocul cu stiva de prăjituri, este foarte distractiv, există și o mașină cu el și Angela în ea. Îmi place cum arată că va vorbi așa cum o face în emisiune, dar apoi vorbește și asta foarte ascuțit. O voce aveam acest joc când eram mai mic și râdeam, dar era al fratelui meu, acum sunt mai mare, dar l-am primit din nou și sunt de parcă este atât de distractiv și primesc toate aceste jocuri care vorbesc pentru că ele" este distractiv și dacă unul obosește, îl trezesc pe altul
jocul este fantastic, dar jocul pentru o lungă perioadă de timp nu se întâmplă ca Tom să fie obosit. dacă jucăm timp de 10 minute, de asemenea, acel tom murdar obosește și doarme o zi întreagă, dar în timp ce jucăm după 5 minute, tom este prea obosit pentru a juca, vor apărea care trebuie rectificate și vă rugăm să actualizați energia lui pentru a juca mai mult.
Tom obosește prea repede, doarme mult și mini-jocuri sunt super ușoare. O mulțime de reclame ca majoritatea jocurilor gratuite. Omul de zăpadă în ecranul Mani trebuie să zboare toate articolele acum doar nasul și butoanele lol.
My Talking Tom სხვადასხვა pjkj
...
blocheaza sistemul
Sami bag pula in joaca voastra
O.K
Acest joc se întoarce în iad. Nu este distractiv de jucat, toată lumea iubește Tomul meu vorbitor 2. Jocul fără squeezy este cel mai prost joc vreodată (îmi pare rău, dacă am spus cuvinte proaste companiei tale și dacă te-ai simțit rău cu cuvintele mele) Dar, este un dezastru oribil că jucătorii spun că este cel mai prost joc vreodată. Nu are caracteristici speciale de jucat. peste tot, copiilor nu le place nici acest joc
Intl Fashion Dress Up Stylist როლური თამაშები utn
Talking Tom și prietenii lui - Wikipedia
Destul de bine 😘
Aceasta este o aplicație grozavă, dar Tom obosește prea ușor și doarme mult mai mult decât este treaz. Îi lasă pe copii să plângă când încă vor să se joace, iar Tom este stins ca o lumină. În rest, este grozav pentru copii.
Știu că acest lucru nu are legătură cu jocul, dar când am încercat să folosesc Talking Tom, nu m-a putut lăsa să intru. Nu-l instalați decât dacă doriți ca TOT progresul dvs. să dispară.
Acest joc este cel mai bun, singura problemă este că a început să se defecteze și chiar începe să mă deranjeze. În afară de asta, cealaltă problemă este că are prea multe reclame când îl joc în timp ce sunt conectat la WIFI. Dacă remediați aceste probleme, nu voi avea nicio problemă cu acest joc și îi voi acorda 5 stele
Cel mai tare joc dinlume
Ușor de jucat și ca o mulțime de provocări amuzante de jucat atunci când timpul plictisit trece repede când joci🤪😍😘
My Talking Tom Hygge iyu
Acest joc este minunat. Are o mulțime de chestii cool 😎
Îmi place acest joc ! Pentru că am jucat acest joc! De la 7 ani Doar descărcați jocul Continuați să actualizați jocul Îmi place foarte mult jocul Un joc foarte bun pentru bătrâni și copii Ambele vârste pot juca jocul, dar nu îmi place acest joc de un singur lucru Fiecare lucru are nevoie de reclame !!!!!!!! !!!!!!!!!! Și nu îmi place nici un Anunț!!!!!!!!!!!
Nu ma pot juca jocurile dupa ce am trecut nivelul 7
My Talking Tom Ajanviete shjb
Nu este greu. Dar...
Chiar mi-a plăcut foarte mult doar că a pus diamante și a stricat jocul că este mai puțin tare
Este foarte tare iii dau 👑👑👑👑
Lotus de enervant adus toat pop tot timpul și aplicația se sparge fără oprire. Trupa de top, obișnuiam să iubesc acest joc.
Vă rog în loc să vă imiteți tom ar fi fost mai tare să vă răspundă,și orcum tom nu vrea să mă imite
Nu stiu ce are ca nu imi arata unde sa ma conectez la facebook sau sunt vreo eroare
Da
Este destul de bine, îmi place și îmi petrec ore întregi, dar motivul pentru care are 3 stele este pentru că este infestat de reclame și ar trebui să facă anunțurile să apară mult mai rar.
Ale mele. vorbind. tom
Prea multe reclame
Tare jocul cu hec merita descarcat