Post by babumalila on Feb 28, 2022 15:36:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgu zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba spēle, bet katru reizi, kad mēģinu kādu kolonizēt, viņi vienkārši ir iestrēguši laivā. Atvainojiet, bet es dotu 5 zvaigznes, bet es nevaru spēlēt spēli.
Būtu labi, ja jūs padarītu ienaidniekus mazliet vieglākus, un jūsu iegūtā jauda ģenerē pārāk lēni... Izņemot to, tas ir labi
Spēli pabeidza 4 stundu laikā. Tā ir ļoti laba spēle. Bet, kad tas beidzas, nekas vairs nav jādara, ja vien neatiestatīsit spēli un nesāciet no jauna.
Spēle ir lieliska, nav izvēlētas reklāmas, kur sākt, un jaunināšana ir par saprātīgu cenu, taču viena lieta, kas viņiem būtu jāpiebilst, ir tas, ka, ja esat paņēmis valsti, varat tās visas izmantot, lai cīnītos, lai iegūtu citu valsti.
Tirdzniecība ir veids, kā palielināt naudas rezerves. Es vēlos, lai uz kuģiem nebūtu 1000 daudzuma ierobežojuma. Šī spēle, jo nemiernieki un citas tautas uzbrūk jums un cik lēni ir jūsu pasīvie ienākumi un cik dārgi ir uzturēt savus spēkus svešās zemēs, aizņem ĻOTI ilgu laiku. Ar 2 tirdzniecības stundām man pietika līdz aptuveni 200 000, lai manā valstī piešķirtu 5 zvaigznes un aptuveni 5 valstīs un saglabātu skaidras naudas rezerves, lai turpinātu tirdzniecību. Esiet gatavs šeit pavadīt 5-7 dienas no savas dzīves. Spēle turpinās!
Dictators : No Peace Simulácie kcxu
Sākumā man tas patika, bet pēc tam katru reizi, kad es devos karot uz citu salu vai kontentantu, mani karavīri nokļuva flotē, bet flote vienkārši stāvēja tur, neko nedarot. Tas tiešām bija bagijam, nācās atcelt katru karu un ietaupīt un izstāties, lai mani karavīri atgrieztos savā sākotnējā vietā. Lūdzu, izlabojiet kļūdas.
laba spēle, bet man bija jāgaida, kad mana armija sāks kustēties pārāk daudz reižu, un mūziku varētu uzlabot, un nosaukumiem nav jēgas, ja militārpersonas nav karaliskās, tās joprojām tiek nosauktas par karaliskām un, iespējams, nav iekļautas ir jābūt s un jābūt veidam, kā sākt brīvi pielāgot krāsu, un tekstu kopumā var uzlabot, un tanki izskatās dīvaini. Smieklīgi ir tas, ka tehniski sākumā karavīrs neizmanto neko citu kā munīciju. tuvcīņas ierocis
Dictators : No Peace Симуляторы qzpf
Šī spēle pieprasa piekļuvi daudziem jūsu personīgajiem failiem, datiem, informācijai utt. Kompromiss, šajā spēlē ir maz reklāmu. Varat iestatīt ekrāna bloķēšanu tā, lai tas nekad negulētu, ļaut tai darboties, un jūs varat iegūt bezmaksas zeltu. Tā ir kā dīkstāves spēle, taču jums ir daudz jāpieskaras.
Ļoti interesanta spēle, man patika, beidzot kaut kur tāda valsts kā latvija var nobeigt lielas valstis kā ameriku un krieviju.
Tas ir pārsteidzošs koncepts, un tas tika izpildīts diezgan labi, ņemot vērā visas lietas. Manas galvenās bažas ir par to, ka tai nav lielas atkārtojamības un ka nav daudz tādu, kas spēlē kā Francija, Ķīna, Uganda utt. Ja to precizētu, tā būtu vēl labāka spēle un varētu konkurē ar lielākām spēlēm, piemēram, Civ. Tam vienkārši ir vajadzīgas vairāk nianses, piemēram, ļaut jums sākt ar labāku/sliktāku ekonomiku vai armiju. Šādas nelielas detaļas varētu uzlabot šo spēli simtkārtīgi.
Fishing Clash: Gra wędkarska Symulacyjne gze
Godīgi sakot, atšķirībā no citiem cilvēkiem, man ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai pabeigtu spēli. Un tas man patīk, jo man ir vairāk, ko gaidīt, lai spēlētu. Lai veicas, uzlabojot šo spēli, ja iespējams. EDIT: Ņemiet vērā cilvēku idejas. Tā ir garlaicīga un kļūst arvien garlaicīga
Šī spēle nevarētu būt vairāk laika izšķiešana. Jums ir armija, kas pārspēj pretinieku floti 100 pret 1 un joprojām zaudēs 90% no visas jūsu armijas. Tas, kurš to izdarīja, nepārprotami nezina, kā notiek jebkāda veida cīņa. Ļaujiet man to izdarīt vienkārši. 1 cilvēks pret 100 cilvēkiem vienmēr zaudēs. Izņemot, ja tas ir šajā spēlē. Atinstalēt.
Lai kolonizētu valsti un tirgotos ar citu valsti, ir nepieciešams daudz laika. Un jums vajadzētu pievienot arī vairāku spēlētāju režīmu.
Tātad, lieta ir tāda, ka spēles koncepcija ir ļoti laba, taču stratēģijas burtiski nav, jums vienkārši ir lielāka armija nekā ienaidniekam un jūs uzvarat, šai spēlei ir nepieciešams vairāk darbības.
Dictators : No Peace Simulación tju
Laba spēle, bet ir problēma. Kad es klonēju valsti, es redzu valsts robežu un nosaukumu, lūdzu, atrisiniet šo
SPOILERI Tirdzniecības kuģis: nav miera. Jo vienīgais, ko jūs darāt, ir sūtīt tirdzniecības kuģi apkārt un apkārt, līdz jums ir pietiekami daudz naudas, lai pārņemtu pasauli. Ideālā gadījumā sasmalciniet līdz 15 miljoniem zelta un pēc tam vienkārši uzvariet pēc noklusējuma. Problēma ir tā, ka atlīdzība par valsts ieņemšanu parasti ir 60 zelta minūtē (gpm), kas ir tik smieklīgi, salīdzinot ar tirdzniecības kuģu ienākumiem 30 000 gpm. Turklāt valstis ir nepārtraukti jāaizstāv, kas ir pastāvīgs zaudējums un grūtības.
Neticami aizraujoša spēle, taču tai nav atkārtošanas vērtības. Man vajadzēja aptuveni 5 stundas, lai to pārspētu, kas ir diezgan labs mobilajai spēlei. Bet man šķiet, ka ir daudz funkciju, kas būtu jāpievieno. Būtu jautri, ja būtu diplomātiskas iespējas, piemēram, karot ar valsti vai noslēgt ar to tirdzniecības darījumu. Būtu arī lieliski, ja būtu sasniegumi par katru iekaroto kontinentu vai apgabalu, Skandināviju vai Eiropu. Kopumā lieliska spēle, bet daudz kas pietrūkst. Turpinājums jau sen gaidīts
Tas kļūst tik ātri garlaicīgi, un spēles aizņem vismaz 1 stundu, viss, ko jūs darāt, ir tikai uzlabot armijas un uzbrukt vietas, laiku pa laikam aizstāvot, tas maksā tik dārgi, kas ir ārprātīgi kaitinoši jau sākumā, un katra spēle ir tikpat garlaicīga.
Man tas patīk, bet tas ir nedaudz nereāli. Jūs teicāt, ka tas notika 1900.-1950. gadā, bet, kad es paskatos uz karti, Vācijai ir tās kolonijas un Turcijai ir Balkāni un Tuvie Austrumi, tāpēc tam jānotiek no 1900. līdz 1920. gadam. Es nezinu, kāpēc gandrīz visiem ir gaisa spēki. Es arī ienīstu to, kad es sāku bez militāriem spēkiem, pat ja esmu spēcīga valsts, piemēram, Krievija, Apvienotā Karaliste, Vācija (savā laikā). Pievienojiet diplomātiju, lai sabiedrotie varētu jums palīdzēt atkarībā no ienaidnieka stipruma. Pievienojiet arī tehnoloģiju.
Nu, es kādu laiku spēlēju šo un domāju, ka šī ir laba spēle, bet tad, kad atrodaties uzgaidāmajā telpā vai tamlīdzīgi. Pēc pirmās spēles stundas jūs sākat justies aizgūts; spēles mehānika ir vienkārša un jautra, taču atkārtojas. Un tas liek man piešķirt spēlei 3 zvaigžņu vērtējumu. Starp citu, spēle ir laba iespēja gadījuma spēlētājam, cilvēkiem, kuri vēlas pavadīt laiku gaidīšanas laikā.
Šķiet, ka tā varētu būt jautra spēle, bet man joprojām ir jāsaglabā, jāizbeidz un jāpārlādē spēle, lai tikai kolonizētos, jo mani cilvēki nevēlas pārvietoties, līdz es saglabāju spēli un ielādēju spēli vēlreiz.
Spēle ir lieliska, bet tā varētu būt labāka, ja mēs varētu spēlēt vairāku spēlētāju spēli vai veidot alianses ar dažādām valstīm, vai jūs varētu to darīt nākotnē
Man tik ļoti patika šī spēle. Vienīgais, ko es atklāju, bija tas, ka tajā nebija daudz atkārtojamības, izņemot spēlēšanu citā valstī. Izņemot to, tas ir diezgan labs. Es ieteiktu spēlei pievienot cieto režīmu vai citu pasauli.
Šī spēle ir ok, bet šeit ir problēma Pirmkārt, ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai nopelnītu naudu, lai samaksātu par vienības jaunināšanu, otrkārt, A.I ir miskaste, tā gandrīz nekad neuzbrūk un netiek jaunināta. Jā, izlabojiet šo, lūdzu.
NAV PALASTĪNA! sākumā es domāju, ka es to kaut kur atradīšu, bet tā pat nav, es domāju, ka tas ir tik necieņa pret musulmaņu demogrāfiskajiem datiem, jo es esmu viens no viņiem, tāpēc es atinstalēju spēli un piešķīru tai vienu zvaigznīti, ceru, ka tas drīz tiks labots, jo būs problēmas avots lielākajai daļai musulmaņu.
Tas var vienkārši likt cilvēkiem vairāk dumpoties, un ārvalstu uzbrucējiem ir dažāds līmenis, ja jūs zināt, ko es domāju. Jābūt arī īpašiem svētku pasākumiem. Tagad tas ir liels, tajā ir jābūt vairāku spēlētāju režīmam, piemēram, clash royal, kur jūs varat spēlēt ar draugiem vai cilvēkiem un pret tiem, jo spēle tagad ir vientuļa, jums nav ne jausmas. Ja jūs garām šim vērtējumam, lūdzu, ak, lūdzu, padomājiet par ieteikumiem, tas būtu lieliski! ja jūs to izlasītu, vai jūs varētu man pateikt, vai jūs gatavojaties kaut ko darīt? Paldies
Jā, kārtējā gaidīšanas laika izniekošanas spēle. Šī spēle būtu lieliska, ja būtu labāki naudas pelnīšanas veidi, lai jūs varētu ātrāk iegūt lietas savai armijai, jūras spēkiem un gaisa spēkiem, taču diemžēl tā nav. Nu tas ir "bezmaksas", bet tomēr... var arī vienkārši pievienot labākus uzlabojumus labākai reputācijai. Es domāju, ka šobrīd tam nav nozīmes, jo esmu pabeidzis šo spēli.
Izveidojiet pienācīgu izvēlnes fonu, nevis izstieptu spēles ikonas versiju; padariet karti par 3D globusu vai jebko tuvu; lai visām valstīm ar atvēršanu jūrai/okeānam ir osta, vienalga kā, tā jūtas tukša kā tagad; padarīt karti tādu, kāda tā ir tagad, vai valstu nosaukumus un struktūru, kāda tā bija 1900.-1945. gadā... un ĻOTI svarīgi, lai spēcīgas valstis būtu pārspējamas ar mazāku militāro spēku (90, 95, idk, nevis 98/99 visiem) vai pievienojiet vairāk mainīgo, lai tas nebūtu vienkārši garlaicīgs slīpējums, ar akcentu uz malšanu.
Jautra spēle, bet, mēģinot kolonizēt valsti, tas pat nevienu neatnesīs. Tas vienkārši tur sēdēs. Un pat neiet karot.
Diezgan jautri. Es neesmu pārliecināts, vai tas ir spēlē, bet, ja tā nav, tas ir jāveido vietā, kur preces tiks ražotas lēnām jūsu inventārā, kamēr lietas tiek izgatavotas. Pieņemsim, ka, ja jums piederošā valstī audzē rīsus vai ko citu, tai vajadzētu lēnām pievienot rīsus jūsu krājumos. Izņemot to, lieliska spēle.
Slikti uztaisīta un garlaicīga spēle. Ēdienkartes izskatās slikti, un kvalitāte acīmredzami nav ļoti augsta. Tas ļauj jums iekļūt bez apmācības, taču to nav grūti iemācīties, jo vienīgais, ko jūs darāt, ir gaidīt, kamēr ienāks jūsu nauda, lai jūs varētu nopirkt labāku armiju.
Lieliska spēle laika pavadīšanai! Tomēr gribētos, lai spēlei tiktu pievienots vairāk lietu.
Spēle kopumā ir patīkama, labi izveidota un viegli izskaidrojama. Viss ir lieliski vienkāršots, kā tas ir paredzēts no telefona spēles. Tomēr pēc galīgā mērķa sasniegšanas kļūst garlaicīgi. Dažas lieliskas lietas, ko varētu pievienot šai spēlei, ir papildu naudas pelnīšanas veidi. Man ļoti patika kravu tirdzniecība. Kopumā lieliska spēle, es ļoti iesaku!
Neticami jautri! Man ir tikai daži ieteikumi. Aliansēm ar citām valstīm vajadzētu pastāvēt, un jāsāk ar NATO, ES, BRICS un Arābu Savienību. Citām valstīm vajadzētu būt iespējai kolonizēt viena otru, padarot spēli grūtāku. Varbūt kāds saturs pēc spēles? Piemēram, ja jūs iekarojat visu pasauli. Jums ir jācīnās pret pasaules mēroga sacelšanos. Šie ir tikai daži ieteikumi, tomēr es šai spēlei dodu 9/10!
Jautra spēle, taču šķiet kļūdaina, un spēle ir jālejupielādē atkārtoti. Padevās!
Tas bija pārsteidzoši, es vēlos, lai pēc pasaules iekarošanas jūs patiešām varētu samaksāt ienaidnieka nemierniekiem, lai tie uzbruktu jūsu kolonijai. Tas noteikti padarītu to ļoti jautru un interesantu spēlēt, kur jūs iekarojat pasauli, taču tas ir tāpat kā tas, ko kāds darītu, ja valdītu. visa pasaule
Spēle kļūst garlaicīga ļoti ātri, grafika šķiet kā 2008. Nav mana tējas tase.
Spēle ir patiešām laba, es to visu nospēlēju un man ļoti patika. Es negaidīju, bet es daudz uzzināju par to, kur atrodas valstis un kur ir robežas. Vienīgais negatīvais, ko es teiktu, ir tas, ka apmēram 3 spēles ceturtdaļas tas nedaudz atkārtojas. Izņemot to, lieliska spēle!
Šī spēle patiesībā ir diezgan jautra, un tai noteikti ir tik daudz potenciāla. Mūzika man ir iesprūdusi galvā. Tomēr ir dažas acīmredzamas kļūdas, kas, ja tās tiktu novērstas, padarītu spēli daudz labāku. Esmu atklājis, ka tad, kad mana sauszemes armija uzkāpj uz kuģa, lai veiktu kolonizāciju, tā dažreiz var iestrēgt. Lai to atrisinātu, parasti pietiek ar pieskārienu kuģim, taču dažreiz tas pat prasa restartēšanu. Kaut kas līdzīgs notiek ar tirdzniecības kuģi; tā varētu būt kuģa ceļa noteikšanas problēma. Tomēr spēle joprojām ir diezgan jautra.
Es nevaru sūtīt cilvēkus uzbrukt Zviedrijai.
Diezgan laba spēle, mana vienīgā problēma ir tad, kad es varu nopelnīt 100 monētas sekundē, tā joprojām tiek skaitīta lēni, tai vajadzētu būt tūlītējai, neskaitot 20 minūtes, lai uzlabotu karaspēku.
Lieliska spēles fizika un lieliskas vadības ierīces es iesaku šo spēli ikvienam, taču jums vajadzētu pievienot pilsētas un vairāk rūpnīcu, lai tā būtu jautrāka un tiešsaistes serveri
Dictators : No Peace Παιχνίδια προσομοίωσης evt
BRIESMĪGA laika slepkava!!! Jūs nevarat nopelnīt naudu, tāpēc virzieties uz priekšu, ja vien ekrāns nav ieslēgts un lietotne nav atvērta. Tas nozīmē, ka, ja jūs to neizmantojat visu diennakti, jūs nenokļūsit NEKUR.
Labi, bet gabali pārstāj kustēties. Es saku savai armijai kolonizēt, bet armija vienkārši paliek nekustīga uz visiem laikiem. Arī es nevaru tirgoties, jo tirdzniecības laiva/karavāna arī paliek tajā pašā vietā un nekustas. Tāpēc nav jēgas to spēlēt. Spēļu pārraušanas kļūdas